tisdag 24 april 2012

Härlig dag

Sitter i vardagsrummet och spinner "vår", en härlig merino-silk blandning som Annuska har i sin fibershop. Ifrån högtalaren sjunger Springsteen och jag mår gott!

söndag 22 april 2012

Vår

Spinner "vår" från fibershoppen. 80% merino och 20% silke, helt fantastisk ull att spinna.

lördag 21 april 2012

Spinnträff

Körde racer hemifrån till Annuska idag, efter dagens loppis. Nu mys med spinnrockarna i soffan.

tisdag 17 april 2012

Födelsedagssjal

En kompis fyllde 35 för ett litet tag sen och när det var kalas var jag på annat håll, så jag skickade den på posten istället.
Det är en Andrea sjal stickad i Drops Alpaca, stickad i storlek M. Roliga moment i mönstret även om vissa delar kändes lite långa. Kommer nog göra en till mig själv också så småningom.

måndag 16 april 2012

Garn & Tebyte hos StickaMera

Jag har anmält mig till StickaMeras Garn &Tebyte, Var med du också. Anmälan går ut den 1:a maj.

söndag 15 april 2012

Återträff för sjalarna

 I måndags (annandagen) var vi ett par stycken som åkte till Atalje Norrgården och hade stickträff innan själva stickcafét. Camilla och Catharina hade fixat lunch, Tant koftas sjalarna fick återses, de hade alla vuxit en bit sen sist. Sandy och Annuska åkte tillsammans dit från sitt håll och Anna och jag åkte från vårt håll.
Vi shoppade garn, smakade på goda ostar, stickade och hade jättetrevligt. Anna och jag sov över hemma hos Catha och fick möjlighet att vara med på fårklippningen dagen efter och jag fick med mig lite ull av bla fåret Alice och getterna Skitis och Vitis hem.
Cafét på Ataljé Norrgården är supermysigt och att gå omkring i Karins garnaffär är verkligen som att komma till garnhimlen, bara en massa fantastiska garner att klämma på, man kan även köpa fina fällar från hennes får och köpa ost ystad på gården.söndag 1 april 2012

Snygging

Så här snygg är jag när vi är ute och fiskar havsöring på premiären ute vid Orust. Hade det inte varit för vinden så skulle det varit riktigt gott väder.