tisdag 29 maj 2012

Fantastisk helg

Helgen som varit har varit så härlig. Perfekt avslutning till en ganska så hektisk jobbvecka. I fredags kväll kom Annuska vi grillade, tjötade och njöt av en härlig kvällspromenad.
På lördagen åkte vi till Lisa på torpstickning. Det var toppenväder och vi njöt ute hela dagen. Grillade gott på eftermiddagen och hemma på kvällen tvättade vi ull som jag fått av en arbetskamrat.
Söndagen var vi uppe med tuppen och körde till Kopparberg och stickade och hade trevligt med Ulrika på stickamera.se Tyvärr så glömde jag kameran hemma på söndagen, så det blev inga kort tagna då.
torsdag 24 maj 2012

Njutbart

Sitter på ett cafe och njuter med latte och Offestickning medan bilen är på service.

onsdag 16 maj 2012

Garnbytes dags

Idag kom ett paket på posten, det var mjukt och det var en fint mönstrad förpackning. Det var från Goa Johanna som jag lärde känna på sticklägret i somras. Hon var min byteskompis i Stickameras garn & Te byte.
I paketet var det ett fantastiskt gott luktande te, ett nystan Alpaca boucle från Drops, en ifint hemfärgad ( tror jag) härva med tvåtrådigt ulligarn från Ullcentrum, ull att spinna som känns jätte mjuk och skön. Sen var det också ett par kolor som försvann ner i magen innan jag hann ta kort på dem :)

måndag 14 maj 2012

Jag Offar på

Det har sina fördelar att man är förkyld/ allergisk och att det är för mycket tråkväder ute.
Offestickning har blivit ett nytt verb; att Offa. Tack Lisa för ett bra mönster!
Garnet jag stickar i är Kampes 2-trådiga. Det gröna är ett ombregarn som skiftar i färg när man stickar det.

måndag 7 maj 2012

Nu har även jag kommit igång

Igår började jag på riktigt med Offe. För ganska länge sen nystade jag ett par härvor som ska användas och för ett par veckor sen virkade jag luftmaskorna till uppläggningen. Jag har kunnat sticka lite inatt, så ett par ränder har det hunnit bli.

söndag 6 maj 2012

Öppen koffert

Idag har Tant kofta haft öppen koffert. Annuska och jag var där en sväng och shoppade och tog god fika med nybakta bullar och kaffe.
Jag stickade klart min tant kofta sjal och Annuska stickade på sin kofta.
Sen ikväll kom spinnrockarna fram och jag plyade tvåtrådigt BFL.