måndag 27 maj 2013

Man kan ha det sämre

I helgen har vi grejat hemma. Jag har klippt gräs, klippt rosor och hallon, kört in lite ved och haft det gott. Fredda har grejat i lagården och några av hönsen har varit ute och gottat sig. 
Tyvärr vet jag inte hur man gör för att lägga upp en video, sambon undrade vad det var som rök när hönapönan sandbadade.Spinnträff hos The willow Fairy

I fredags var jag hos Ulrika i Göteborg. Rose fick följa med, det var ett tag sen jag spann nu.
På vägen ner stannade jag vid mammas grav och satte en bukett med liljekonvaljer. Mamma skulle fyllt år i tisdags och i söndag var det ju mors dag. Vi har konvaljer i anslutning till trädgården, de är så fina.
Vi var en härlig liten skara som spann, skrattade och åt gott. De söta katterna var med och höll oss sällskap. 

torsdag 9 maj 2013

Hoppsan!

Nu var det länge sen jag skrev något på bloggen.... Har inte hunnit med så mycket stickning det sista, jag har jobbat mycket, sen har mycket ledig tid gått åt till att kapa och klyva ved. Sen har vi haft tre omgångar med kycklingar, bilder finns på hönsbloggen honsafest.blogspot.com.
Jag växlar mellan två stickningar just nu, Mariuströjan där jag precis ska börja med mönsterdelen och dels den här pippitröjan till en liten. En kompis ska snart ha barn och tänkte att en pippitröja kan bli bra.