söndag 15 april 2012

Återträff för sjalarna

 I måndags (annandagen) var vi ett par stycken som åkte till Atalje Norrgården och hade stickträff innan själva stickcafét. Camilla och Catharina hade fixat lunch, Tant koftas sjalarna fick återses, de hade alla vuxit en bit sen sist. Sandy och Annuska åkte tillsammans dit från sitt håll och Anna och jag åkte från vårt håll.
Vi shoppade garn, smakade på goda ostar, stickade och hade jättetrevligt. Anna och jag sov över hemma hos Catha och fick möjlighet att vara med på fårklippningen dagen efter och jag fick med mig lite ull av bla fåret Alice och getterna Skitis och Vitis hem.
Cafét på Ataljé Norrgården är supermysigt och att gå omkring i Karins garnaffär är verkligen som att komma till garnhimlen, bara en massa fantastiska garner att klämma på, man kan även köpa fina fällar från hennes får och köpa ost ystad på gården.2 kommentarer:

  1. Ja, vi hade det så himla bra.
    Saknar dig redan!

    SvaraRadera
  2. Ha ha....minnet är bra men kort. Ull från gotlandsfåret Alice. Ull från leicecterfåren Vitis & Skitis. Mohair från angorageten Sigrid :-D . Hoppas ni kommer snart igen!

    SvaraRadera