tisdag 24 september 2013

Husalfer eller hustomtar finns de?

Jag håller på och planerar och fixar o donar för fullt, lite hemlighetsfull är jag, men snart kommer ni få veta. I vilket fall som helst ville jag ta kort, med min kamera och inte med mobilen.
Jag kunde inte hitta kameran och jag letade o letade, började fundera i tankar om jag glömt kameran någonstans. Jag försökte tänka ut när jag använde den sist, hade jag använt den efter pappas 65-års kalas i mitten på juli, eller var det överhuvudtaget den kameran jag tog kort med.... på sticklägret hade jag med den vet jag, men använde den inte. Tyvärr är jag inte så flitig med kameran längre sen mobilkamerorna blev så pass "bra" som de är idag.
I klädkammaren rotade jag både en och två gånger, i rummet där jag har de mesta av mina garner var jag också flera gånger, rotade i hallen mm, ni vet hur det är när man letar efter något....
Sen gick jag in i klädkammaren igen, där vi för ett tag sen fick upp en klädstång för galgar, då vi provisoriskt haft alla galgkläder på en provisorisk stång i sovrummet. Där i änden på stången hängde kameran dåld bakom en plastpåse med lite kläder hängde kameran.
Sen kom nästa grej, vart finns sladden till att överföra bilderna i kameran till datorn? Den låg inte i den kameraväska där jag har objektiv, laddsladd mm. Har jag ens haft uppe sladden sen flytten hit? Det blir nog till att köpa en minneskortläsare till usb-porten tror jag, då jag skulle behöva komma igång med fotograferingen snart.
Mina tankar när jag hittade kameran var att undra vem som hängt kameran där och vem har hängt påsen framför, jag är benägen att tro att det inte är sambon. Men vem är det då? Finns det husalfer/ hustomtar mån tro?
Söt hustomte (bild lånad på google).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar