torsdag 11 september 2014

Höstens Logårdsstickning

28 september går höstens Logårdsstickning av stapeln igen. Det är andra gången som Nilssons textil i Grästorp och jag Garn & Mera ordnar Logårdsstickning på Logårdspuben i Grästorp. Det är gratis att gå in, fika finns att köpa och garner och garntillbehör finns till försäljning. Man är välkkommen när man vill under dagen mellan kl. 10.00 och 17.00. Ta gärna med eget sticke eller annat hantverk och se det som ett långt stickcafé.
I vintras när vi anordnade det kom ett 60-tal besökare, i höst hoppas vi på ännu fler besökare. Fikat står vävgruppen "Börjes damer" för och överskottet går till att köpa varp för.
Vi kommer samla in stickade plagg till välgörenhet, alla storlekar på plagg är välkomna. På Logårdsstickningsbloggen finns gratismönster om man vill sticka något därifrån annars finns det ju många enkla mönster som är gratis på internet.

Bilden är lånad från Pernilla, en voluntär som varit i Tanzania och lämnat bland annat stickade plagg till barnhemmet Neema House. Barnet i mitten har en såkallad Yemenväst på sig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar